Crunchy Πατάτες σαν τηγανητές
- 600 γρ. πατάτες κανονικές ή baby
- 1 κ.γ αλάτι
- Μπαχαρικά
- Μυρωδικά
- 1 κ.σ ελαιόλαδο
- 3 κ.σ
καλαμποκάλευρο
1. Πλένουμε πολύ καλά τις πατάτες και τις βάζουμε σε νερό που βράζει για 10 λεπτά.
2. Τις αφαιρούμε και τις κόβουμε σε χοντρά στικς σαν κυδωνάτες.
3. Μέσα σε ένα μπωλ τις ανακατεύουμε με το ελαιόλαδο, το αλάτι και ό,τι μπαχαρικά και μυρωδικά θέλουμε.
4. Αφού τις ανακατέψουμε, ρίχνουμε το καλαμποκάλευρο και τις ανακατεύουμε λίγο ακόμα.
5. Τις στρώνουμε σε αντικολλητικό χαρτί πάνω σε ένα ταψί.
6. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 20-25 λεπτά ή μέχρι να πάρουν χρώμα.
Crunchy Πατάτες σαν τηγανητές
- 600 γρ. πατάτες κανονικές ή baby
- 1 κ.γ αλάτι
- Μπαχαρικά
- Μυρωδικά
- 1 κ.σ ελαιόλαδο
- 3 κ.σ
καλαμποκάλευρο
1. Πλένουμε πολύ καλά τις πατάτες και τις βάζουμε σε νερό που βράζει για 10 λεπτά.
2. Τις αφαιρούμε και τις κόβουμε σε χοντρά στικς σαν κυδωνάτες.
3. Μέσα σε ένα μπωλ τις ανακατεύουμε με το ελαιόλαδο, το αλάτι και ό,τι μπαχαρικά και μυρωδικά θέλουμε.
4. Αφού τις ανακατέψουμε, ρίχνουμε το καλαμποκάλευρο και τις ανακατεύουμε λίγο ακόμα.
5. Τις στρώνουμε σε αντικολλητικό χαρτί πάνω σε ένα ταψί.
6. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 20-25 λεπτά ή μέχρι να πάρουν χρώμα.
(kcal)
(gr)
(gr)
(gr)