Πατάτες crunchy

Crunchy Πατάτες σαν τηγανητές

ΥΛΙΚΑ


- 600 γρ. πατάτες κανονικές ή baby
- 1 κ.γ αλάτι
- Μπαχαρικά
- Μυρωδικά
- 1 κ.σ ελαιόλαδο
- 3 κ.σ καλαμποκάλευρο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ


1. Πλένουμε πολύ καλά τις πατάτες και τις βάζουμε σε νερό που βράζει για 10 λεπτά.
2. Τις αφαιρούμε και τις κόβουμε σε χοντρά στικς σαν κυδωνάτες.
3. Μέσα σε ένα μπωλ τις ανακατεύουμε με το ελαιόλαδο, το αλάτι και ό,τι μπαχαρικά και μυρωδικά θέλουμε.
4. Αφού τις ανακατέψουμε, ρίχνουμε το καλαμποκάλευρο και τις ανακατεύουμε λίγο ακόμα.
5. Τις στρώνουμε σε αντικολλητικό χαρτί πάνω σε ένα ταψί.
6. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 20-25 λεπτά ή μέχρι να πάρουν χρώμα.

Διατροφικη αναλυση
Πατάτες crunchy

Crunchy Πατάτες σαν τηγανητές

ΥΛΙΚΑ


- 600 γρ. πατάτες κανονικές ή baby
- 1 κ.γ αλάτι
- Μπαχαρικά
- Μυρωδικά
- 1 κ.σ ελαιόλαδο
- 3 κ.σ καλαμποκάλευρο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ


1. Πλένουμε πολύ καλά τις πατάτες και τις βάζουμε σε νερό που βράζει για 10 λεπτά.
2. Τις αφαιρούμε και τις κόβουμε σε χοντρά στικς σαν κυδωνάτες.
3. Μέσα σε ένα μπωλ τις ανακατεύουμε με το ελαιόλαδο, το αλάτι και ό,τι μπαχαρικά και μυρωδικά θέλουμε.
4. Αφού τις ανακατέψουμε, ρίχνουμε το καλαμποκάλευρο και τις ανακατεύουμε λίγο ακόμα.
5. Τις στρώνουμε σε αντικολλητικό χαρτί πάνω σε ένα ταψί.
6. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 20-25 λεπτά ή μέχρι να πάρουν χρώμα.

Διατροφικη αναλυση
Θερμίδες
(kcal)
720
Λιπαρά
(gr)
10
Υδατάνθρακες
(gr)
120
Πρωτεΐνη
(gr)
8
Vegetarian συνταγές
Vegan συνταγές
Scroll to Top